Ondernemers

Leiderschap voor jezelf, privésituatie én je onderneming!

Als ondernemer heb je veel op je bord liggen. Veel wat, gezien alle ontwikkelingen in de wereld, steeds sneller veranderd. En hoe goed het team om je heen ook is, “at the end” sta je alleen om te beslissen. Een balans in werk en privé is lastig. Het is een dilemma waar veel ondernemers voor staan.

Door Coaching op Drijfveren krijg je niet alleen inzicht in je eigen gebruiksaanwijzing maar ook in de gebruiksaanwijzing van mensen om je heen. Hierdoor worden je leidinggevende capaciteiten vergroot. Voor de onderneming, je privésituatie en jezelf! Zelfsturing pur sang. Ideaal voor ondernemers!

Burn-out = meest gemelde beroepsziekte = grote impact
Ooit kwam een van mijn beste werknemers, ondanks alle inspanningen, in een burn-out terecht. Vreselijk voor de betreffende persoon. Op mij heeft het heel veel indruk gemaakt, je ziet een prettig mens en goede medewerker afglijden naar een heel ander persoon die steeds slechter functioneert. Collega’s die klagen over iemand die je hoog hebt zitten. Ondanks alle inspanningen uiteindelijk een langdurige uitval gevolgd door een afscheid. Behalve veel ellende ook kostbaar. Een hele grote impact op een team in een relatief klein bedrijf. Ondanks deze ervaring ben ik jaren later in een burn-out geraakt. Met de kennis van nu had het heel anders gelopen, zowel de burn-out situatie van mijn medewerker als van mezelf…

Wordt je geconfronteerd met een werknemer met burn-out verschijnselen dan zijn goede gesprekken en tijdelijke maatregelen doorgaans niet genoeg. Ik wil je graag helpen om bovenstaande situatie te voorkomen. De ervaring leert dat uit dit traject vaak ook nuttige feedback voor jou komt. Neem contact op voor een kennismakingsgesprek.

 

V-cirkel