Senioren

Laatste carriereswitch:
Doen wat je kunt of doen wat je wilt?

Een lastige switch die veel voorbereiding vergt en waarbij je op veel vragen antwoord moet geven. Stel dat je een onderneming hebt: wat is goed voor de onderneming, de familie en mezelf? En wat ga ik hierna doen? Hoe zit het met mijn relatie met mijn partner en andere naasten? Een klant zei laatst: “ik wist altijd heel goed wat moest gebeuren voor de onderneming maar wat is het moeilijk om te bepalen wat ík wil. Een senior ben je dus niet (alleen) in leeftijd, maar ook in ervaring. Zowel levenservaring als werkervaring. Maar ook een lichaam met de nodige ervaring dat niet meer zo functioneert als 20 jaar geleden. Hiermee omgaan is lastig.

In de positie van een senior wordt je teruggeworpen op jezelf en moet je jezelf door en door kennen om juiste keuzes te maken. Door Coaching op Drijfveren maak je een zodanige persoonlijke ontwikkeling door dat je antwoord kan geven op deze vragen. En succesvol aan de volgende carrièrestap kunt beginnen.

Letterlijk bouwen deed ik graag. Samen met anderen iets neerzetten, mensen laten excelleren, efficiënt organiseren etc. Ik ontdekte dat bouwen aan mezelf nóg meer voldoening geeft. Sterker, ik ontdekte dat met mijn kernkwaliteiten ik andere mensen kon laten bouwen aan zich zelf. Een intens en mooi proces!

Twee jaar geleden werd duidelijk dat ik wegens knieslijtage geen marathons meer kon lopen. Veel minder buiten trainen, anders eten, etc.  Lastig maar doordat ik mijn eigen drijfveren ken en doorvoel kon ik het accepteren. Waardoor ik verder kon.

Ik wil je graag helpen om te gaan doen wat je écht wilt. Neem contact op voor een kennismakingsgesprek.

V-cirkel

 
Registratie bij de V-cirkelacademie waarborgtV-cirkel
constante bijscholing en samenwerking met
andere geregistreerde V-cirkelcoaches.

www.vcirkelacademie.nl