Persoonlijke coaching

Duurzaam groeien van je comfortzone!

Het groeien van je comfortzone is persoonlijke groei. Middels drijfveren coaching wordt je zodanig bekend met je drijfveren, je overtuigingen en het daarbij behorende gedrag dat je comfortzone duurzaam groeit. Het levert behalve échte zelfkennis ook een betere relatie met je omgeving op. Een betere balans werk/privé, duidelijke communicatie en betere samenwerking door benutten van elkaars kernkwaliteiten. Leren je automatische piloot aan en uit te zetten.

Ter verduidelijking, mijn persoonlijke ontwikkeling in een notendop:
In “mijn wereld” wordt mijn automatische piloot gekenmerkt door o.a. recht op het doel af, proactief aan het werk gaan, voorbij gaan aan mijn eigen emoties en mij richten op de mensen om mij heen. Zeker in stress situaties.

Nadat ik mijn overtuigingen heb leren kennen en doorvoelen kan ik “mijn automatische piloot uitzetten” waardoor ik meer oog voor het proces heb, soms eerst de omgeving afwacht voor aan het werk te gaan en meer mijn eigen emoties doorvoel in plaats de emoties van de buitenwereld. Buiten dat ik meer in balans ben, heb ik een betere relatie met mijn omgeving.

Wellicht heb jij een andere automatische piloot. Wil je jouw automatische piloot leren kennen en aan/uit kunnen zetten?  Neem contact op voor een kennismakingsgesprek.

V-cirkel

 
Registratie bij de V-cirkelacademie waarborgtV-cirkel
constante bijscholing en samenwerking met
andere geregistreerde V-cirkelcoaches.

www.vcirkelacademie.nl